Leefstijlcoaches

Ben je op zoek naar een overzichtelijke manier van werken met groepen? Met name de GLI vereist veel administratie en planning. Omdat leefstijlcoaching een jonge beroepsgroep is, bestaat er nog geen uniforme werkwijze. Dit is ook afhankelijk van welk programma een leefstijlcoach draait, al dan niet in samenwerking met een zorggroep.

Iedere zorggroep zal ook haar eigen manier van werken creëren.

Draai je wellicht alleen programma’s in het bedrijfsleven? Ook dan zul je een overzichtelijke en veilige vorm van verslaglegging en planning nodig hebben.

We hebben Nextome ontwikkeld door met de voeten in de klei te staan sinds 2019. Zodoende hebben we zelf ervaren hoe lastig het is om met groepen te werken aan leefstijl.

Waar lopen de meeste leefstijlcoaches tegen aan?


Diverse bronnen van verwijzingen

De ene patient krijgt een briefje mee. De ander wordt verwezen via Zorgdomein of KIS. En sommigen vergeten hun verwijsbriefje mee te nemen bij de intake, zodat je ze niet kunt declareren wanneer ze niet met het programma mee doen.


Verslaglegging

Word, Excel of handgeschreven notities hebben allemaal als nadeel dat het losse documenten zijn. Om maar niet te spreken over de privacy risico’s. Als leefstijlcoach wordt het dan lastig om snel informatie terug te vinden aangezien er diverse gesprekken per client plaatsvinden in 2 jaar tijd.


Communicatie

Niet iedere client gebruikt whatsapp. Je bent als Leefstijlcoach dan afhankelijk van email. In onze app kun je iedere groep direct een email versturen, zonder handmatig de namen in te voeren.


Groepsplanning

Hou voor iedere client bij wanneer zijn of haar voorkeur is om deel te nemen aan je programma.


Presentie bijhouden

Declareer je bij een zorggroep of zorgverzekeraar? Hou dan presentie in de app bij voor iedere bijeenkomst.


Voordelen van de app voor Leefstijlcoaches


Tijdsbesparing

Met onze app kun je snel en eenvoudig berichten versturen, afspraken inplannen en aantekeningen maken van je vergaderingen.

De app is gebouwd om volledig toegankelijk te zijn voor alle gebruikers. Informatie wordt opgeslagen in de cloud, zodat deze toegankelijk is vanaf elk apparaat of besturingssysteem.


Overzichtelijk

De app is eenvoudig in gebruik en zeer gebruiksvriendelijk. U kunt uw gegevens ook exporteren, zodat ze beschikbaar zijn voor zowel uw cliënten als therapeuten die uw werk willen opvolgen.


Neem contact op voor vragen of probeer meteen gratis de app hier.